dimarts, 3 de març del 2015

LA MEVA PRIMERA WEB:


Hola, us ensenyaré a crear una pàgina web senzilla amb el programa de llibreta del nostre ordinador que ja ve instal·lat des del primer dia que el tenim.

Passos a seguir:

 Obrim el nostre programa de la llibreta del nostre ordinador  i el guardem en algun lloc que sabem nosaltres que el tenim allà i desant-lo com: miweb.html, codificació UTF-8 i guardant-lo amb tots els fitxes i NO amb document de text.

Quan volem fer una pàgina web a dalt de tot hem de posar <html> i baix de tot </html> ( / aquesta barra serveix per tancar les coses que has començat des d'un principi). Totes les coses que nosaltres volem escriure a part del títol o subtítol de la pàgina s'ha d'escriure amb angles. Com per exemple: <html>, </html>, <center> (centre), </center>, <br/> (punt i apart), <h2>  (mida de la lletra), <hr color="..."/> (color...) <img align width="600" src=> (mida de la imatge), <body> (cos de la pàgina),</body>, <ol>  (si vols crear una llista)  Totes aquestes paraules amb anglés les he anat trobant per internet posant qualsevol cosa relacionada com crear una pàgina web.

 Després si  vols crear una més professional doncs pots mirar diferents vídeos al YouTube.

Us deixo tota la meva pàgina web tal com l'he fet:

<html>
<head>
<meta charset= "utf-8" />
<title>Primera web</title> 
</head>
<body bgcolor="yellow">
<center>
<font size="76px" color= "green">La meva primera web.</font>
</center>
<hr color="pink" />
<h4> Carpe diem es, pues, una invitación a disfrutar el momento, a vivir el hoy y el ahora sin preocuparse por lo que depara el futuro, pues el futuro es incierto, y lo único concreto que tenemos es el presente. <h4 />
<br />
<center>
<img src= "http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-carpe-diem-189.png" width="200" height="200"/> 
<center />
<br />
<a href= "http://ca.wikipedia.org/wiki/Carpe_diem" > en aquesta pagina</a> trobarem més informació 
<body>
</html>


Imatge de la meva pàgina web:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada